Tagrenovering udføres med mange års erfaring

​Her hos Kvik Tagdækning foretager vi tagrenovering samt isolering af tage i forbindelse med tagarbejde og nybyggeri. Med mange års erfaring i branchen spænder vores kompetencer bredt, så vi kan hjælpe med de fleste problemstillinger. Vi opererer hovedsageligt i Aalborg, Støvring og hele Nordjylland.

Vi udfører alt slags tagarbejde

​Nogle af de kompetencer og arbejdsopgaver inden for tagrenovering, vi kan tilbyde er:

  • Afrykning af gamle tage
  • Montering af ovenlys
  • Zink arbejde/ tagrender
  • Stålmontage
  • Bærende elementer

​For at sikre dig det bedst mulige resultat med vores tagarbejde, arbejder vi sammen med flere forskellige samarbejdspartnere, som, ligesom os, har mange års erfaring inden for branchen.

Vi garanterer et flot og holdbart resultat med vores tagrenovering og tilbyder altid 10 års garanti eller 15 års produktgaranti.

Hør mere om vores tagrenovering​

Du er velkommen til at kontakte os omkring tagarbejde på telefon 40 43 66 90 eller e-mail kviktag@gmail.com, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Kontakt os her

​Kvik Tagdækning ApS

v/ Allan Mikkelsen

Højdedraget 46

9530 Støvring

Telefon: 40 43 66 90

CVR: 31371872

E-mail: kviktag@gmail.com

Få et tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kvik Tagdækning ApS

v/ Allan Mikkelsen

CVR: 3137187

Telefon: 40 43 66 90

E-mail: kviktag@gmail.com