Nyt tag udføres professionelt

Hos Kvik Tagdækning i Støvring nær Aalborg har vi specialiseret os at lægge nyt tag til en god pris. Har taget på dit hus set bedre dage og trænger det til en udskiftning? Frem for straks at betale i dyre domme for et splinternyt tag, kan det være værd at undersøge mulighederne for at renovere på det eksisterende tag.

Mange gange kan de eksisterende materialer nemlig genbruges, og de kan i samspil med nye materialer blive fundament for et helt nyt tag, som din husstand vil få glæde af i mange år fremover.

Flot og holdbart resultat med nyt tag

Vi har mere end 25 års erfaring med at renovere tag og beslægtede opgaver, herunder montering af ovenlys, dækning af lister og diverse andre opgaver, der relaterer sig til tagarbejde.​

​Du kan derfor altid regne med et godt resultat med et nyt tag fra os. Vi involverer dig i hele processen og sørger altid for at overholde alle aftaler og leveringstider, så du trygt kan passe hverdagen, imens vi passer på dit tag.

​Kontakt os i dag for et tilbud

Som en ekstra sikkerhed giver vi altid enten 10 eller 15 års produktgaranti på vores tagarbejde. På den måde kan du være sikker på at have et godt og stærkt tag mange år fremover.​

Kontakt os gerne på telefon 40 43 66 90 eller e-mail kviktag@gmail.com for at høre nærmere og få et gratis og uforpligtende tilbud på, hvad det skal koste dig at få os til at stå for lægning af nyt tag på dit hus.

Kontakt os her

​Kvik Tagdækning ApS

v/ Allan Mikkelsen

Højdedraget 46

9530 Støvring

Telefon: 40 43 66 90

CVR: 31371872

E-mail: kviktag@gmail.com

Få et tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kvik Tagdækning ApS

v/ Allan Mikkelsen

CVR: 3137187

Telefon: 40 43 66 90

E-mail: kviktag@gmail.com