Nyt tag udføres professionelt

​Hos Kvik Tagdækning i Støvring nær Aalborg har vi specialiseret os at lægge nyt tag til en god pris. Har taget på dit hus set bedre dage og trænger det til en udskiftning? Frem for straks at betale i dyre domme for et splinternyt tag, kan det være værd at undersøge mulighederne for at renovere på det eksisterende tag.

Mange gange kan de eksisterende materialer nemlig genbruges, og de kan i samspil med nye materialer blive fundament for et helt nyt tag, som din husstand vil få glæde af i mange år fremover.

Flot og holdbart resultat med nyt tag

Vi har mere end 25 års erfaring med at renovere tag og beslægtede opgaver, herunder montering af ovenlys, dækning af lister og diverse andre opgaver, der relaterer sig til tagarbejde.​

​​Du kan derfor altid regne med et godt resultat med et nyt tag fra os. Vi involverer dig i hele processen og sørger altid for at overholde alle aftaler og leveringstider, så du trygt kan passe hverdagen, imens vi passer på dit tag.

​Kontakt os i dag for et tilbud

Som en ekstra sikkerhed giver vi altid enten 10 eller 15 års produktgaranti på vores tagarbejde. På den måde kan du være sikker på at have et godt og stærkt tag mange år fremover.​

Kontakt os gerne på telefon 40 43 66 90 eller e-mail kviktag@gmail.com for at høre nærmere og få et gratis og uforpligtende tilbud på, hvad det skal koste dig at få os til at stå for lægning af nyt tag på dit hus.

Kontakt os for et tilbud

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på en tagrenovering?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på tagdækning med f.eks. tagpap, renovering eller isolering af dit tag, er du velkommen til at ringe til os på telefon +45 4043 6690.

Du kan også altid skrive en e-mail til kviktag@gmail.com. Vi vil herefter bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.​

Skriv til os med din tagopgave

Vi lover kvalitetsbevidst service ved enhver opgave, og veludført arbejde af erfarne fagfolk.

Gratis, nemt og uforpligtende​

Vi udfører alle opgaver inden for tagpap

Få en konkret pris efter 1-3 hverdage

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

Kvik Tagdækning ApS

Højdedraget 46, 9530 Støvring

CVR-nummer: 31371872

Kontakt os

Telefon: +45 4043 6690

E-mail: kviktag@gmail.com

Modtag et uforpligtende tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.